2 Kasım 2015 Pazartesi

ETLİ YEMEKLER,KEREVİZLİ TARİFLER,ETLİ KEREVİZ TARİFİ,ETLİ YEMEKLER,SEBZELİ ETLİ YEMEKLER,HAVUÇLU ETLİ YEMEKLER,HAVUÇ,KEREVİZ,ET YEMEKLERİ,ETLİ PATATESLİ YEMEKLER,PATATESLİ TARİFLER,PATATES ETLİ PATATESLİ KEREVİZ NASIL YAPILIR,ETLİ SEBZELİ KEREVİZ NASIL YAPILIR

EMEL'İN SİHİRLİ ELLERİ


  • MALZEMELER

  • 350 GRAM DANA KUŞBAŞI

  • 1 KÖK KEREVİZ

  • 2 ADET PATATES

  • 2 BÜYÜK HAVUÇ

  • 2 BÜYÜK DOMATES

  • 1 YEMEK KAŞIĞI BİBER SALÇASI

  • 1 TATLI KAŞIĞI DOMATES SALÇASI

  • 1 BÜYÜK SOĞAN

  • TUZ ,KARABİBER

  • 3 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ

  • YAPILIŞI

  • Tencereye etler alınır suyunu salıp çekene kadar orta ateşte pişmeye bırakılır.
  • Tencereye sıvı yağ,salçalar yemeklik doğranmış soğan eklenir ve birlikte  kavrulur.

  •  Domatesler rendelenir ,havuçlar halka doğranır ve tencereye eklenir tuzu ve karabiberi gezdirilir 5 dakika pişmeye bırakılır.

  • Kerevizler yemeklik doğranır karışıma eklenir yeterince sıcak suyu da ekleyip kerevizler yumuşaması beklenir.

  • Patatesler iri küp doğrandıktan sonra yemeğe eklenir ve birkaç dakika daha birlikte pişmeye bırakılır ve yemeğimiz pişti.

  • ETLİ KEREVİZ '' BOL SEBZELİ''
  • AFİYET OLSUN........



Paylaş:Facebook Twitter Google+

0 yorum:

Yorum Gönder